Appartement Les Menuires

Skiën in Frankrijk

In de wijk Reberty bevindt zich het appartementengebouw Coryles B. In dit gebouw bevindt zich op de 2e etage het 2-kamer appartement, nr. 254, geschikt voor 4 personen. U heeft de beschikking over 2 kamers die door een schuifwand gescheiden kunnen worden, een badkamer met wastafel, bad en bidet, een apart toilet en een compleet ingerichte keuken. In de berging bevindt zich een afsluitbare ski- en schoenenkast. Er is een parkeerplaats voor 1 auto in de garage beschikbaar tijdens uw verblijf. 

Het appartementengebouw

Entree


Het appartement

 
De woonkamer beschikt over een eettafel (uitschuifbaar) met 4 stoelen en een (slaap-)bank met onderschuifbed. U heeft tevens de beschikking over een radio, televisie en dvd speler. Via deze kamer heeft u toegang tot een zeer zonnig balkon. 

Er is Wi-Fi beschikbaar, maar deze is helaas niet altijd even stabiel. Bij reservering van het appartement wordt de code aan u doorgegeven.                                        

 Eettafel

 Zitkamer met slaapbank voor 2 personen

Uitzicht vanaf het balkon

 Vuurwerk 1 x per week vrijdags

De slaapkamer


De slaapkamer is d.m.v. een schuifwand te scheiden van de woonkamer en beschikt over een (slaap-)bank met onderschuifbed. Beide kamers hebben apart toegang tot de hal, waar zich de keuken, badkamer en het toilet bevinden.

                                                            Of 2 x 1 persoons

TV + radio + Cd speler + weerstation

Overdag kan de kamer worden gebruikt als zitkamer

 De keuken


In de keuken bevindt zich een 4-pits kookstel, een oven met draaispit, een vaatwasser, een koelkast, een waterkoker en koffiezetapparaat.  

De badkamer 


In de badkamer bevindt zich een wastafel, een ligbad met douchewand en een bidet.

Er is een apart toilet in de hal.

                                                                                                                        Groot ligbad met douce

  Toilet apart in een eigen ruimte

Vergezicht op Bruyere